Hvad er TSolusion?

TSolusion vil vise værdien og vigtigheden ved kvalitetssikring. Det er med til, at synliggøre kvaliteten på det udførte arbejde. På den måde gøres kvalitetssikring til en gevinst for jeres entreprise.

Hele tanken bag er at gøre enkelthed til helheden. Ved at fokusere på kvalitetssikring og arbejdsmiljø på byggepladsen, kan vi optimere din fagenterprise.

TSolusions 6 fokuspunkter

Firmaet

Firmaets tilgang til kvalitetssikring

Kvalitetsstyring

Vores største fokusområde

Arbejdsmiljø

Er arbejdsmiljøet, som det skal være?

Materialer

Benyttes de rigtige materialer?

Produktet

Bliver produktet færdiggjort på retmæssig måde?

Medarbejdere

Har medarbejderne de rette tilladelser?

iKontrol

Det er vigtigt, at medarbejderne på projektet kan mærke værdien ved digital kvalitetssikringen. Derfor er tilstedeværelsen på byggepladserne en rigtig vigtig del af den ydelse, I får. Selv når der ikke bliver udført kontrol.

TSolusion bruger iKontrol, der er et kvalitetssikringsprogram. Her er der rig mulighed for at tilpasse og skræddersy skemaer og projekter, så de passer til den enkelte virksomhed.

Vores løsning

Med en løsning fra TSolusion bliver du ført trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen, så alle krav bliver behørigt dokumenteret, og byggeriet derved lever op til de aktuelle lovkrav. TSolusion tilbyder desuden at håndtere tilsynsrollen og dermed frigive virksomheden tid til at udføre byggeriet.

Vores kunder

TSolusion henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som udfører fagentrepriser for statslige og statsstøttede byggerier, hvor en fyldestgørende kvalitetssikring er lovpligtig. Dette gælder også underleverandører til sådanne fagentrepriser, samt for ombygninger og renoveringsarbejde.

Tommas Ehrhorn Salomonsen

Arbejdsmiljø og Kvalitetssikringskonsulent

Mit navn er Tommas, og jeg har været i byggebranchen i mange år. Jeg startede som byggetekniker i 2007 og har arbejdet med kvalitetssikring siden 2015. Min store passion er at dokumentere og optimere det udførte arbejde for fagentrepriser, så dit byggeri bliver både sikkert og godt.

Jeg mener, at hvis et byggeprojekt skal blive en succes, er der flere faktorer, der skal indfries: Naturligvis skal firmaet og dets medarbejdere kunne deres arbejde, og ligeledes skal byggematerialerne og produktet være af en vis kvalitet. Men mindst lige så vigtigt for byggeriet er god kvalitetssikring og et godt arbejdsmiljø. Uden disse to kan de andre faktorer sagtens være indfriet, men de vil aldrig kunne blive udnyttet til fuldt potentiale. Med min hjælp kan vi i samarbejde sørge for, at dit byggeri udnytter sit fulde potentiale på en både sikker, lovpligtig og bæredygtig måde.